01223 307738 info@robionics.com

Nfl Odds, Kontúrok És akkor Spreads

Ennek ellenére a friss 49ers biztonsága egy rendkívül csúcsfelszereléssel próbálkozik, játékmesterei keményen próbálkoznak, a leckék tulajdonképpen prémium minőségűek, és ez a parti érvényes Very Dish veszélyt jelent a szezonban. San francisco kipróbálja a vadonatúj No. 1. pontszerzési menedéket az NFL történetének szezonjait illetően, és én is szeretem a győzelmi lehetőségeket ezen a mérkőzésen belül.Montgomery 15 üzletet szerzett, hogy megszerezze a 67 yardot a múlt héten a Washington Commanders ellen, és visszaállt a módba, amikor a Few Days 5 meccsen belül komoly kudarcot vallott a friss Minnesota Vikings ellen. Ha kitiltja a néhány napos 3. lépést, amikor leégés miatt korán lemaradt, idén átlagosan 14,8 eladást és 58,9 futott yardot ér el minden online játékban. Az 50,5-ös versenym-profiljuk egy kicsit csökkent, ezért nagyon ajánljuk az újat.

  • A friss NFL tulajdonképpen gőzerővel várja a 7. hónapot, amely néhány kulcsfontosságú nap számos izgalmas divíziókonfliktust tartalmaz, kezdve az olyan közösségektől, amelyek a sok esélyes egyikévé kívánnak válni, és a legújabb rájátszásba kerülhetnek.
  • A friss 49ersnek mindig meg kell keresnie ezt a videojátékot a két számjegy miatt, valójában szökésben.
  • Nagyon, nem csak azt fogom megkönnyíteni, hogy a legjobban megértsd az NFL-ben való játék alapjait és kieséseid, hanem közel ennyire tájékozott vagy az NFL kontúrjainak megértésében, és meg fogod határozni a következő téteidet.
  • A legújabb Cardinals jelenleg a nagyobb összvédelmet próbálja meg játszani.

Ne képzelje el, hogy a vadonatúj Gardner Minshew-vel kiegészített Colts elegendő értékelési lökést generál, hogy segítsen a ház nyereményének bevágásában. Figyelembe véve a friss 7. hónap rekordját, kezdődik a tapasztalat, hogy milyen agresszív meccs lesz a csütörtök esti sporteseményekhez, ha a Saints (-1) megmunkálja az új Jaguarokat. A friss rekordot próbálja tömöríteni, így 13 online játékot játszhat hat szervezettel a búcsúra, de még mindig számos érdekes meccs van, leginkább a friss Ravens-Lions, Chiefs-Chargers, és akkor Eagles-Dolphins. A friss Buccaneers hat-1 SU-t képvisel a történetében hét hazai online játékukon belül, szemben a tényeket elárasztó szervezetekkel. Ugyanakkor találsz legalább három előrelépést, ami kétszer egy hüvelykujj, és a Cardinals és a Rams is vadászik egymásra, nagyobb valószínűséggel páros és TD-k által ajánlott.

Nfl Moneylines hónap első lépése

Andy Dalton – a vadonatúj New Orleans kezdő kezdője – 6-18 SU, és Ön 9-15 ATS-t jelent az ő foglalkozásán belül a legjobb helyen, ami a rossz elsőrangú lista, míg a 2000-es minden bizonnyal a megfelelő hátvédek közé tartozik. Eközben Kyler Murray kipróbálja a 0-cuatro SU-t, és lehet, hogy az ATS a történelem öt legjobb videójátéka közé tartozik. Hogy kiderüljön, beugorhatunk még egy szundira a csütörtök estére (Bocs, Bezos!). Ennek ellenére, a friss megjelenés ez valójában a Cardinals, különösen azzal, hogy mennyire felkapott a vadonatúj Orleans, amit előrevetítettek.Egyéni helyen az új New Orleans-i szentek Chris Olave-ot kaphatják vissza, Michael Thomas és te Jarvis Landry azonban látszólag sok időt töltenek. Mivel a cornerback Marshon Lattimore nem, és ez jó fenét teremt attól, hogy DeAndre Hopkinst visszakapja a felfüggesztéséből.

Melyek a legjobb webhelyek, amelyek segítenek fogadni az Nfl-n?

A Bequeath a 2,5 tétel miatt Philadelphiát részesíti előnyben, ezért az iparági céllal kell győznie. Pénzvonal még fogadas-sport.com böngésszen itt az egy héttel ezelőtti katasztrofális veszteség mellett is a Ny Jets ellen. Tekintse meg ezeket, hogy visszaugorjon, és szerezzen egy fontos meccset a Weekend Evening Football izzói alatt.

william hill sports betting

Eltekintve a személyes emlékektől, például az évad mentorától és az NFL MVP-jétől, az olyan emberekhez, mint az AFC-cím és az NFC-bajnokság, az NFL-profik megvédik Önt. Mivel ebben a szezonban a texasiak részesedése elmaradt a pontoktól, Lovie Smith biztonsági rendszere általában jobban teljesített az újoncok hátvédjeinél. A houstoni funkciók ebben az évben négyszer találkoztak kezdő kezdővel, és lehet, hogy a csapat kiadott egy kiváló 2-2 ellenőrzőlistát ezeken a versenyeken. És előfordulhat, hogy Smith menedékhelye korlátozza a versenytársakat, hogy újoncokat teljesítsenek a hátvédben, hogy minden játékhoz 20,8 dolgot segítsenek. Meghatározza, hogy miért haladnak a nyomok, és pontosan miért próbálnak bizonyos közösségek folyamatosan nem megfelelni a szabványoknak.

Amerikában az NFL Possibility a plusz (+) vagy a (-) jelzés nélküli kiváló értékre összpontosít. Hadd fedjünk le mindent elölről, és megértheti, hogyan lehet megvalósítani az NFL fogadási esélyt. Iratkozzon fel ingyenesen az e-mail listánkra, ingyenes játékkiválasztásra, magánhirdetésekre és a MyOC Superior megértésére. A legújabb Chargers is leállítja a csökkenő pontszámú játékokat, és többet keres Denverben. Amíg a 13 részből álló esélyesek Tom Bradyvel, valamint a Tampa Bay Buccaneersszel találkoznak, a jövő héten sorra kerül sor az egyik Carolina sorra, míg a kétujjas esélytelenebbé.

Ennek az a célja, hogy kiegyenlítse az új feltételeket az NFL-játékokban részt vevő szervezetek között, még akkor is, ha valóban úgy gondolják, hogy bulizni sokkal jobb lesz, mint a többi. Ezeket a lehetőségeket júniusban tették közzé, és jelentősen a hatodik hónap előtt terjedhetnek. Mivel az NFL 12 hónapja az egyetlen 3. pontot jelenti, a hatodik nap a legújabb lehetőségeket kínálja a fogadók saját tevékenységeihez, akik a szakma főbb fogadási webhelyein próbálnak fogadni. Sean Payton első ízben kóstolgatja az edzést, ellentétben a Kansas City-i Chiefsszel, és az a néhány nap is hajlamos arra, hogy a Cowboys meglátogassa a Chargers-t a La-ban a Saturday Evening Footballon. Mivel a Cowboys az NFL legjobb szervezetei közé tartozik, a vadonatúj Debts elkezdődik, így a középszezon elcsendesedését követően felmelegedhet. Buffalo 2023 legnagyobb futballját próbálja ki, de a Dallas is az.

A fél tucat videojátéknak hála 11 elfogás valójában egy kedvezőtlen keresés, függetlenül attól, hogy milyen módszerrel adja meg az osztályzatot. A legújabb Chiefs funkciók 16 egyenes találkozót nyertek, 11-5 ATS-sel, mert pont.A vadonatúj Broncos az elmúlt négy csoporttalálkozóból körülbelül hármat védett, amelyeken a vadonatúj kivétel néhány napon belül hat, ha a Chiefs megszerezte a 11-et a 10,5-ös terület preferenciái óta. A legújabb Browns 0-lépéses 3 ATS a múltbeli három utcai videojátékukon belül, körülbelül három videojátékkal az egészben. A legújabb Patriotok 0-5 ATS-t próbálnak ki az utolsó öt meccsen belül, mert az út alulmarad.

the betting site

A legújabb sportfogadások minden NFL-meccshez egy egész skálát kínálnak. Ezután megjósolhatja, hogy az összes pontozott probléma biztosan meghaladja az egy sort, vagy kevesebb marad annál. Általában jelentős különbségek mutatkoznak az államvonal és a szervezetünk által várt problémák között, amelyek segítenek a legjobb fogadások megkötésében az NFL-ben. Statisztikailag ihletett mesterséges intelligencia minden információt összegyűjt a csapatokkal kapcsolatban, így pontos NFL-válogatást ad, és előrejelzéseket kap. Higgye el a vadonatúj számot, és kezdje el, és tegye meg a legjobb tevékenységeket most. Iratkozzon fel, hogy a legutóbbi fogadási tippeket és ajánlatokat saját postaládájába küldje.

A friss Jacksonville Jaguars zsinórban második meccsét szerezte meg, de aggódom T Walker Little miatt, te pedig Zay Jones WR. A friss Washington Commanderek a dos-3 alatt zavarba jönnek, közvetlenül a medvék elleni vereség után, akiknél a QB Sam Howell 388 métert és két TD-t birtokol, de a menedékük 359 métert ad át, és öt pontot szerezhet. A legújabb Atlanta Falcons háromdósra fejlődött, aminek eredményessége QB Desmond Ridder 329 m plusz egy TD-vel dobta fel. Mindazonáltal a sérülések a 6. hetet érintő közösségek problémái. A legfrissebb lehetőségekről, a területi előrelépésekről és még sok minden másról a saját alapszakaszának 6. hetén belüli minden következő NFL-mérkőzéséről olvassa el alább.